Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Fredag hos oss

Publicerad 2014-10-17 20:00:39 i Allmänt

Idag blev det en tidig dag från jobbet. Väl hemma fixade jag med tvätt och så när jag väl börjar så kan jag inte sluta. "Bara hänga tvätt" slutade med ännu en inredningsdag som vanligt. Den här gången blev det hallen som fixades om lite. Nu är jag "bara" ute efter en mindre spegel också så blir det toppen. 
 
imellan mina manier hann jag också fixa till en trolldeg så barnen kunde göra en massa fina dinosaurier och växter mm. Till middag fixade jag till en tonfiskröra till en baguett och så rörde jag ihop en dipp till några grönsaker som efterrätt.
 
Nu sover kidsen gott och jag blev ensam kvar i soffan då R jobbar kväll idag. Nu är frågan -Fortsätta fixa fint eller slå på en film? det lutar åt det sistnämnda. Trevlig helg på er!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela