Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Milos önskelista

Publicerad 2014-06-17 16:38:00 i Milo <3

Nu är det snart Milos tur att fylla år (22/7) och han önskar sig mest ett pippitält och en pippiplånbok. Annars vill han också ha en matbricka som brorsan har (helst med skål och mugg i samma tema) och en vattenkana att leka med på sommaren. Sparkcykel, bilbana med motorcykel och vattenbassäng har vi redan hunnit köpa till våran snart 3-åring.
 
 

Kommentarer

Postat av: tessan

Publicerad 2014-06-17 22:45:20

Oj då då förstår jag att ni inte längtar.

Olivia börjar ju förskoleklass nu efter sommaren och det känns skönt att jag inte behöver springa vilbergen runt då det ändå blir på vägen till förskolan för att lämna Amelia.

Men har du fast tjänst på heltid nu på förskolan där du är? Jag har ju bara sommar vik på BB men jag tar vara på dom dagar o månader jag har nu. Och fan vad roligt det är.

Vart vill ni fytta? Och hur ser ert drämhus ut. Hoppas ni springer på det snart i alla fall

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela