Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Påskkul!

Publicerad 2013-03-29 11:18:00 i Festligheter

Den här morgonen har vi gjort en massa roliga saker till påsk. Först började vi med att måla ägg, som blev så fina i alla regnbågens färger. Sedan målade vi påskteckningar att byta ut mot godis. Jag kan verkligen se mina grabbar framför mig med hundra påskägg och påskpresenter som jag känner våra familjer rätt. Mysigt det är med högtider hörrni! Idag kommer min familj  hit och äter påskmat. Hur firar ni påsk?

Kommentarer

Postat av: tessan

Publicerad 2013-03-30 08:19:17

Ja här firar vi med god påsk buffé och påsk ägg till dom så. Med göas till efterrätt med lite olika såser och strösell . Jo olivia tyckte det var roligt och gick och spana efter figurerna. Så ja barnen uppskatafe det verkligen öite mindre jag som kände att jag tagigt för lite kläder på benen när vi stod i kö för att få gå dom har även deta undet jul och då är det tomtar och lite sådant som är utspridda i skogen.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela