Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Klippning på g

Publicerad 2013-03-05 10:13:59 i Barnen <3

Nu är Alvin nyklippt och fin igen. Hans hår växer fruktansvärt snabbt och har alltid gjort. Från att han var ett år har jag klippt honom ca 1 gång i månaden för att behålla hans korta frisyr. Lockarna blir ju mycket finare om man håller håret kort eftersom de drar ut sig ju mer håret väger. Milo har också börjat få sig en kalufs, dock mycket senare än Alvin. Än behövs det inte klippas då det fortfarande är så tunt men långt. Vet inte än hur jag ska göra med det eftersom det fortfarande är sådant bebishår. Hur klipper ni era barn, hur ofta och gör ni det själva som jag?

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-03-05 12:55:21

Helt fantastiska lockar!!

Jag klipper tjejerna själv. Bianca har dock varit hos frisören två gånger men hon gillar det inte. Hon vill helst inte bli klippt alls....så nu börjar det bli låååångt! Matilda har jag aldrig klippt, förrutom luggen en gång. Men nu växer den också ut.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela