Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Försmak på sommaren

Publicerad 2013-04-25 18:19:47 i Familjeliv

Vilken härlig dag vi har haft idag! Solen väckte oss redan kl 06.00 i morse då Milo bev jätte glad av att det var dag igen, vilket betyder nya äventyr. Milo och jag började dagen med en promenad med hunden i det sköna vädret för att sedan gå ner och möta kompisarna på babysången. Milo knatade själv ner hela vägen och var som vanligt sitt glada jag, då han stanna och pratade med alla han träffade. När han sedan öppnade dörren till oss för att gå in möttes han av två "fröknar" och han trodde då givetvis att han skulle bli lämnad där så mamma kunde åka till skolan. Så var det ju inte idag utan jag skulle ju självklart sjunga och dansa med Milo hela förmiddagen, men för att vara på den säkra sidan höll Milo sig stenhårt runt min nacke. Efter fikat ville han dock leka med barnen och då tänkte jag passa på att säda efter oss men han hade stenkoll på mig och kutade efter med tårarna sprutandes. När vi hade dansat klart gick vi för att tända ett ljus och då slappnade Milo av igen och kunde leka med kompisarna tills vi gick hem.
 
Efter sången åkte vi ner till stan för en lunch med Alvin och moster för att sedan spendera flera timmar med bus i vasaparken. Alvin sa att jag var en "oehört bra mamma" när vi kom hem sen, jag svarade då med att han var "världens bästa" som hade varit så duktig hela dagen. Alvin skrattade men kom sedan på, -"men Milo då, han har väl också varit duktig?" Behöver jag säga att jag skrattar så mycket om dagarna över Alvins roliga kommentarer?
 
Efter den här härliga, lediga dagen i solen med barnen längtar jag jätte mycket till sommarlovet, så vi kan göra en massa sådana roliga saker tillsammans om dagarna!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela