Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Armband

Publicerad 2013-04-15 09:10:00 i Tips

Alvin hade några färgglada snören som han fått från förskolan som jag fick för mig att göra ett armband av. Han har haft kompisarmband förr och gillar att ha smycken som mamma har, så han blev jätte glad. Jag kommer ihåg som tonåring att man tejpade 3, 4 st olika färgglada snören på ett bord eller liknande och sedan satte man igång och knöt. Trots att det är så enkelt blir det rätt fint tycker jag. Gjorde ni också sådana armband som tonåringar?

Kommentarer

Postat av: tessan

Publicerad 2013-04-15 21:51:45

Jag gjorde en madsa olicka med allt mellam 3 till 7 snören och vi gjorde til och med mönster. Men hur man gör så det böur mönster kommer jag ej i håg men annats satt det kvar hur man gjorde för jag var tvungen att testa själv mär jag såg det på instsgram. På bion satt vi högst upp och i mitten då väldigt bra platser hade vi.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela