Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Inget sätter stop för Milo

Publicerad 2012-09-05 10:02:00 i Milo <3

Ojojoj! När Milo föddes var han så lugn. Visst han ålade ifrån oss innan han var tre månader och kröp ifrån oss vid 6 månader och gick ifrån oss som 10-11 månaders bebis, men ändå ganska lugn. Alvin var värre som bebis och skulle utforska och vara övefallt, allt var intressant. Milo har mer kunnat sitta i mitt knä ett tag och mysa men nu, nu är han inte still en sekund. Han kan ju missa något roligt ju! Vad finns det bakom tvn egentligen? Bäst jag klättrar upp och kollar, upp på spisen med, kanske lagas det mat? På bordet då, finns det någon mat där att sätta foten i? Jag hinner bara ta ner honom, skälla och sätta mig för att hitta honom där igen. Jag blir galen på honom och inget hjälper, hur arg jag än blir på han.Ute är han precis likadan, klättrar och springer överallt samtidigt. Tur jag kan trösta mig med att aktiva barn är smarta barn!


Kommentarer

Postat av: Hanna

Publicerad 2012-09-05 21:27:37

Det låter som min Matilda ;) Hon kan iofs, under koorta stunder, sitta och mysa i famnen. Men så helt plötsligt ska hon klättra över mig, bak upp på soffan och upp i fönstret..phu!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela