Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Syskonbus

Publicerad 2012-10-21 19:39:00 i Familjeliv

I morse tog jag med mig grabbarna på bus i parken så Richard fick sova. I Klockaretorpet finns det lekplatser lite överallt och Alvin vill stanna till vid varenda en och leka. Tillslut hittade vi en lekplats som passade båda grabbarna. Där åkte Alvin mest linbana medan Milo åkte rutschkana och sedan gungade vi innan vi gick vidare.

Än är det ju så svalt ute så det går fortfarande att vara ute en längre stund utan att frysa som man brukar göra så här års vilket jag tycker är skönt.

Eftersom det också var en regnfri förmiddag fortsatte vi att leka på gården. Alvin gillar att tävla om vem som hittar störst pinne eller flest löv eftersom han alltid vinner enligt honom. Alvin hjälper lillebror genom att ta hans hand och visa vad han ska plocka. Det är det bästa med syskon tycker jag, att de har varandra som en hjälpande hand. Jag kunde inte låta bli att le medan jag tittade på dom sittandes på parkbänken. De är ju bara för söta!

Kommentarer

Postat av: rumptott

Publicerad 2012-10-21 21:28:13

anledningen till att jag spritar händerna hela tiden är för att jag måste då jag är känslig mot bakterier då jag har hjärtsvikt får inte bli sjuk osv.

då mitt hjärta inte klarar av någon större bassiluskhärva typ..
kan inte förklara bättre..
de som hänt är de att jag fått besked angående min sons hjärta han har (blåsljud) som de så vackert heter.. o nu är dom i LUND kontaktade o ska säga sitt så får man se va de blir av allt.. de e liiiiiite mkt just nu känner jag..

tack för tippset ska kolla upp de när jag orkar..
kram <3

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-10-21 22:01:09

Vilka underbara bilder det var och låtter som att ni haft en bra helg

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela