Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Fyra typer av bloggmamman

Publicerad 2012-10-24 13:23:00 i Me, My self and I

 
 Jag var inne och läste spiderchicks blogg och där hade hon listat bloggmammor i fyra olika kategorier vilket jag tyckte var himla kul. Det intressanta skulle vara att se hur ni såg mig? Så vilken mamma är jag och vilken mamma är du själv?
 
NjutandeNina
Får man tro Nina är livet en enda lång njutning. Nina Njuter Kvällen, Njuter Dagen, Njuter Barnen. Fram för allt njuter Nina måndagar för måndagar betyder Ny Start med Nya Utmaningar! Skulle Nina för en sekund glömma bort att Njuta Livet kan hon bara snegla på något av husets alla peppande väggord för att påminna sig själv.
Därför gillar vi NjutandeNina: Hon har en positiv attityd.
 
HumorHanna
Bilder på stökiga vardagsrum, tokiga citat från barnen och allmänt knasiga historier (gärna med inslag av bajs) fyller HumorHannas blogg. Att barnen målar med bläck på tapeten eller gnider en spikmatta över det nyslipade parkettgolvet gör inget tycker Hanna, för det betyder mer bloggmaterial.
Därför gillar vi HumorHanna: Hon är inte perfekt.
 
GenusGunsan
På GenusGunsans blogg är allting politiskt korrekt. Barnen är klädda unisex med praktiskt klippta frisyrer och magar mätta av ekologiskt odlade grönsaker. Halvfabrik, transfett och Barbie är bannlyst i GenusGunsans hushåll. När hon inte bloggar styr hon upp bland diskussionstrådarna på Familjeliv.
Därför gillar vi GenusGunsan: Hon ger oss tankeställare.
 
ModeMalin
För ModeMalin betyder föräldraledighet och snävare inkomst inte en snävare garderob. ModeMalin surfar nätet efter "must haves" och "keepers". Barnen stylas i MiniRodini, Me&I och Geggamojja. Själv drömmer ModeMalin om en walkincloset och turen att haffa ett plagg i rätt storlek från Den Stora Modekedjans senaste designersamarbete. För ModeMalin stavas koden till vardagslycka r-a-b-a-t-t-k-o-d.
Därför gillar vi ModeMalin: Hon visar att föräldralivet inte nödvändigtvis måste betyda täckbyxor och foträta skor.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Jennie

Publicerad 2012-10-24 16:53:56

Åh jag älskar spiders blogg, har läst den jättelänge. Hmm jag tror vi alla har lite av varje av de olika "mammorna"i oss ;)

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-10-24 19:54:53

svårt att välja en av dom. för man vill nog inte va bara en va dom .. men där i mott tror jag inte att du är så mycket av GenusGunsan utan mer av alla dom andra..

Postat av: tessan

Publicerad 2012-10-24 19:56:33

/// tessan

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-10-24 20:40:19

Haha, humor Hanna! Dick inte så stökigt vardagsrum men annars :) men även lite njurar Nina :) hihi

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela