Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Dagens babysång

Publicerad 2012-10-04 16:46:00 i Milo <3

Min lillkille var fullkomligt tokig idag på babysången. Vet inte alls var han fick sin energi ifrån då han var överallt samtidigt och spexade sig. Kanske beror det på att vi hade två väldigt lugna dagar innan och nu behövde han få ut sin energi som varit på sparlåga de dagarna? Vilket fall som helst fick vi oss ett och annat gott skratt. Hoppas nu att han är sitt vanliga jag nästa gång så den här mamman inte behöver svettas så mycket som jag fick göra nu! :)

Kommentarer

Postat av: ♥ ♥ MelissasPrinsar ♥ ♥ Tävling Pågår - Vinn MAM nappar!

Publicerad 2012-10-05 12:04:37

sv: vincent började när han va 1½år hos sin dagmamma =) det gick bra från dag ett blev aldrig ledsen eller nått =) så de har gått väldigt bra för han och att skolas in, dock blev han ju ledsen några dagar under inskolningen på förskolan men som sagt vi är ju vana vid lite annorlunda bemötande ;)
men nu går de toppen =)
Kramis

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela