Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Halloween på Kolmårdens djurpark!

Publicerad 2012-11-01 18:57:00 i Familjeliv

Idag har vi spenderat dagen på Kolmårdens djurpark med en massa läskiga gastar. Gastarna hade rövat bort Bamse och meningen var att man skulle fråga de läskiga varelserna om ledtrådar för att hitta honom igen men Alvin tyckte de var för läskiga för att fråga. Så fort vi mötte en gast gömde han sig bakom oss så han slapp möta dom.
 
I Bamses värld hade de spökläsning och inne i häxans hus visade hon upp en stor och läskig orm som Alvin inte heller ville gå nära. Men på avstånd tyckte han den var så cool som han själv sa. Både Alvin och Milo är väldigt djurintresserade och stannade länge vid varje djur och tittade och pratade med dom. Vi tog en fikapaus hos snöleoparden och då kom de två ståtliga djuren fram och showade för oss vilket var himla kul. Alvin och en av leoparderna gick bredvid varandra, fram och tillbaka som bästa kompisar. Alvin ville inte lämna leoparden sen.
 
Vi fick också se på två röda pandor som satt uppe i träden vilket Alvin hade sagt innan att han verkligen ville se då de gömde sig i somras när vi var där. Han tog fram en bok med en panda i morse och sa att de ska jag se i Kolmården idag. Sälarna var också väldigt roliga och kom fram nära oss och skvätte lite vatten så det stänkte på oss. Nyfikna djur de där och det är ju även delfinerna som var nästa djur att besöka. Vi gick in till lagunen för att titta på den nya delfinbebisen och var säkert inne en timma och tittade på dom när de simmade och hoppade om vartannat innan showen började. Alvin har ju alltid somnat så fort de släckt lamporna på delfinshowen och det var inte förrän i somras han kunde hålla sig vaken under hela showen där emot sov ju Milo då. Denna gång var båda grabbarna vakna och med stora ögon tittade dom på showen då gastarna var där och berättade för skötarna att de hade Bamse och om de inte lyckades skrämma oss skulle vi få tillbaka honom. Grabbarna diggade fanatiskt till musiken och klappade för fullt med händerna när delfinerna gjorde konster. Det var riktigt roligt och äntligen fick vi tillbaka vår Bamse!
 
Efter delfinshowen åkte vi linbanan som är en stor favorit för den här familjen. Alvin satt och berättade för oss vilket djur de var vi såg och hur farliga de var. Björnen och lejonen är hans favorit men också zebran är häftig. Det roligaste för Milo idag var nog ett uppträdande med sjörövare och sjörövarsånger. Då stod Milo upp och dansade och klappade händerna för fult i vagnen. Även Alvin tyckte det var mycket roligt men han föredrar nog djuren som är så himla spännande. Tack bästa Kolmården och Selma för en väldigt rolig dag hos er, får hoppas vi ses i sommar igen!
Vill ni se mer bilder från dagen gå då in och titta in bildspelet här!

Kommentarer

Postat av: ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

Publicerad 2012-11-02 07:47:34

sv: jag såg inte programmet eller läst nått i tidningen men ja har ju hört va de handlar om..och för mig så spelar de inge större roll så sätt att jag tror att rätt många av dom stora kedjorna gör lite fuffens som vi kunder inte vet om ;)
så egentligen ska man väl inte köpa från nån butik alls om man ska hård dra det
så de va alltså inget som jag tänkte på utan handla utan problem =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela