Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Barnträff

Publicerad 2012-05-11 13:45:43 i Familjeliv

Denna morgon började jag med en springrunda i skogen innan tjejkompisarna och deras barn kom på lunch. Vi hann busa en liten stund innan kidsen började tjata på falukorv så det var bara för Richard (kocken ;) att ställa sig i köket medan mammorna försökte få barnen tänka på annat tills maten var klar. Ska tilläggas att kl knappt hann bli halv elva. Alla barnen åt glatt sedan var det dags för middagsluren, ja för de små barnen iallafall. Då la vi ner kidsen i vagnarna och gav oss ut på promenad. Alvin fick leka lite i parken medan de andra sov tills de åkte hem. Nu ska vi käka lite mellanmål sedan tar vi en långpromenad till mormors förskola och hälsar på!

Kommentarer

Postat av: tessan

Publicerad 2012-05-11 18:41:51

ja du jag vet inte i fall jag vill gå ner så mycket i vikt egentligen utan jag vill bara få lite fastare former om man säger så... jag är ändå nöjd med vikten jag har. jag väger så mycket som jag ska. då jag ligger på 60 eller strax över. men det där hänget på magen som jag har det är det jag vill få bort.. och sedan främst av allt så vill jag bara komma i form . ja du skulle jag få som jag ville skulle jag vilja få bort magen redan i morgon.. men vet att det kan ta tid och att det kanske inte försvinner alls.

Postat av: i min lilla lilla värld

Publicerad 2012-05-11 21:48:37

Är man hungrig så är man =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela