Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Min första bok

Publicerad 2012-03-05 11:36:47 i Barnen <3

Hela förmiddagen har jag suttit med Milos första bok som jag köpte i Ullared. Jag har skrivit, målat handavtryck och klistrat dit foton mm. Så fint det blir. Tanken var att jag skulle ha köpt en på bokrean men hittade ingen så det fick bli en Laban bok på Gekås istället. Är riktigt nöjd med den. När Alvin var liten var vi med i "Gå boken" där vi fick en första bok vilket också var jätte fin! Jag gillade verkligen den klubben då man fick riktigt fina böker och leksaker mm för ett bra pris. Nu gick vi aldrig med i den då de inte hade uppdaterats mycket utan man skulle då få samma böcker men andra leksaker. Så här ser grabbarnas böcker ut. Förstår dock inte varför bilderna hela tiden hamnar upp och ner osv?

Kommentarer

Postat av: hampus

Publicerad 2012-03-06 09:22:09

Wow.. vad ambitiöst! jag gjorde en "min första bok" till min dotter hos www.solentro.se, det var verkligen kul och smidigt!



du kan se min bok här: http://hampusbok.wordpress.com/2011/12/06/min-forsta-bok-fran-solentro-har-kommit/



ha de/h

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela