Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Världens bästa storebror!

Publicerad 2012-01-07 13:11:16 i Alvin <3

Alvin är en redig storebror kan jag säga! När Milo grinar går Alvin och stoppar in nappen. När Milo skriker ger Alvin honom en leksak att leka med och när inget hjälper säger Alvin till om mat. Han är för rolig! Alvin har hela tiden velat dela med sig av sin mat, kaka, macka och dylikt till Milo vilket vi förklarat att han är för liten för. Vi har förklarat att han inte har några tänder att tugga med osv. Nu när han äntligen fått smaka på macka, banan osv skriker Alvin "nej"! Milo liten. Hehe nu var det ändå ett tag sedan vi började ge Milo smakportioner men fortfarande tycker Alvin att Milo är för liten. ;) Så söt!

Igår kväll lekte dom med lego och Alvin delar snällt med sig av leksakerna med lillebror. Han visar hur man gör och att man inte får ha det i munnen. Alvin kan också bli mycket arg på Milo när han gör "fel", det vill säga tvärt i mot vad Alvin säger. "Nej Milo" hör vi ofta här hemma. :-)
Just nu kramar Alvin om sin lillebror som går i gå-stolen som vanligt. Det finns inget bättre än syskonkärlek!
image description
image description
image description

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela