Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Middagsbjudning

Publicerad 2012-01-06 06:00:19 i Festligheter

Igår kväll var vi bjudna på lite gott gott hemma hos min faster. Där bjöds det på tre rätters vilket var jätte gott (värdinnan är kock) och barnen fick paket. Förstå så bortskämda dom blir? Alvin fick målarbok med kritor och några burkar lera med tillbehör att pyssla med under kvällen och Milo fick en jätte gosig katt (mjukisdjur). Jag tänkte ta något glas vin dagen till ära så vi tog med ersättning till lilleman. Anledningen till att jag inte pumpa är att jag ändå tänkt sluta amma snart och då tänkt byta ut sista måltiden för natten till välling/gröt till att börja med. Detta går dock inte Milo med på alls! Vi hade även med oss Milos nya favorit: banan men det gick inte heller bra, bröstmjölk ska det vara! Under dagarna har det gått jätte bra att byta ut en måltid men glöm göra det på kvällen/natten. Hur ska detta gå? Det ska alltid vara så krångligt med att sluta amma men det kanske inte är så konstigt? Lilleman är ju van vid bröstet, både trygghet och god flytande mat ju, varför skulle han vilja byta ut det?

Tillbaka till kvällen då. Efter den goda maten blev det kortspel för oss nämligen favoriten: kortbingo. Shit så kul det är, iallafall när man vinner! Kvällen blev inte långvarig för Richards del då han skulle upp tidigt och jobba dagen efter, en annan kom ju inte hem förrän till midnatt. En mycket trevlig kväll blev det alltså, en får tacka igen. Nästa gång blir hos oss! :-)

 

 

Kommentarer

Postat av: Angelica

Publicerad 2012-01-06 19:15:30

Tack resan va kanon och likaså jul och nyår :)

Ni har också haft det trevligt ser jag.

På söndag bär det av till Malta första sväng, pirrig!

Ha en mysig fredag...Kram

Postat av: i min lilla lilla värld

Publicerad 2012-01-06 21:48:39

Va mysigt det där lät. 3-rätters och allt

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela