Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Baby/barn träff

Publicerad 2012-01-08 09:27:31 i Festligheter

Igår kom kompisarna hit med barnen på fika. Det är alltid så himla kul att ses och tiden går alltid så fort när vi ses då det brukar vara full rulle då vi blir så många. Vi har hunnit få så många barn i kompisgänget nu, dock är det bara jag som fått pojkar och har två barn sedan är det tre tjejor. Ska bi kul och se när nästa kommer och om det blir ännu en tjeja. =)

Vad roligt det är att se våra små bebisar när de ses. Fast de är så små så skiner de upp och blir jätte glada när de ser varann. De är så nyfikna på varandra trots att de bara är 5 månader gamla. Alvin tycker alltid att det är roligt när kompisar kommer hem till oss men han har ju blivit så pass stor att han leker ihop med kompisar nu. 

Här har ni sönerna med kompisarna.









Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela