Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Mammas sjukling

Publicerad 2012-04-19 11:20:00 i Milo <3

Jag har aldrig sett Milo så här sjuk så det gör riktigt ont i mig. Han gnäller mycket och ser så där ynklig ut på ögonen och är helt röd i ansiktet. Febern går upp åt en 40 grader men går ner till 38 med en alvedon. Näsan rinner hela tiden förutom på natten då han blir helt täppt istället. Alvin mår iallafall bra efter sin långa sjukdomstid så vi hoppas Milo med blir frisk snart så vi kan hitta på roliga saker igen. Nu orkar vi inte med mer sjukdomar under detta år i denna familj!

Kommentarer

Postat av: Jennie -kreativ och pysslig mamma åt Malva

Publicerad 2012-04-19 12:48:48

Åh plutten, stackaren :( Hoppas han kryar på sig snart.



Naglarna finns beskrivda under egenbård-naglar.

Postat av: tessan

Publicerad 2012-04-20 08:25:07

Lider med dig vet hur det är då det är lika dant här.. känns som när man torr dom är friska eller "är" så hittar man på något roligt och dan efter så är man på ruta ett igen och man undrar vad man utsatte dom för.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela