Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Vilken helg!

Publicerad 2011-09-18 10:09:17 i Familjeliv

I fredags visade det sig att vi inte hade el i stugan på landet. Toaletten (mulltoan) stod av, kyl och frys var av mm. Det visade sig att en elledning hade gått av av ett träd som blåst ner vid stormen. Det var bara för Eon att fixa elfelet och kl 21:00 på fredagskvällen hade vi el igen. Det var bara att kasta all mat och dricka ur kylskopet och mycket ur frysen gick inte att rädda men endel kött (fläskfilé, kotletter, lövbiff, revbenspjäll, köttfärs) grillade vi direkt och frös in igen. Av köttfärsen gjorde vi köttbullar att frysa in.

Lördagen spenderade vi i trädgården. Tur vi hade varmt och fint väder. Solen lyste och luften var skön. Eftersom vi haft storm hade det blåst ner stora grenar och en jäkla massa barr men knappt inga löv (?) på tomten. Det var bara att kratta och frakta bort typ en 100 skottkärror från tomten. Det var en del jobb på landet i helgen med andra ord. Vi jobbade dock inte hela tiden utan vi kunde också njuta av den härliga solen under en skogspromenad på morgonen, en lunch på båthamnen, en strandpromenad på eftermiddagen och en fika på altan på kvällskvisten.

Idag har vi istället endel hemma i radhuset att göra. Klippa gräs och ta in utemöbler bla. I eftermiddag kommer gammelfarmor hit på en fika och för att mysa med barnen och på kvällen hade jag tänkt åka ner till stan med syrran. Får se hur det blir med den saken, berättar mer om det imorgon.

Vad har ni haft för er i helgen? Hoppas ni haft en trevlig helg iallafall!



Kommentarer

Postat av: teessan

Publicerad 2011-09-18 10:39:53

ser ut som en helt toppen helg. Ja du jag gör väl det jag kan för att slippa smärta jag har mitt foglostningsbälte jag har på mig nästan hela tiden. sedan tänker jag på vad jag gör och hur jag gör det. Att försöka att lyfta olivia så lite som möjligt att inte bära tungt att inte gå allt för mycket i traporna o så vidare. finns inte så mycket att göra åt det vad jag har förståt. sedan funderar jag på vattenjympa något jag vet rekomenderad om nu på mvc i torsdags,

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela