Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Sommar igen?

Publicerad 2011-09-29 15:45:18 i Allmänt

img_1891 (MMS)

Det känns som sommar! Vilket väder vi har idag, över 20 grader och strålande sol. Det är ju helt underbart! Just nu sitter vi på baksidan och njuter av det härliga vädret men snart blir det en skogspromenad, vi väntar bara på att pappa ska komma hem. Läkarbesöket gick jätte bra förutom lågt hb men det är jag ju van vid. Jag blev ordinerad 2 järnrabletter morgon och kväll ännu en gång i 10 dagar. Jag är dock inte så bra på det där med att komma ihåg att ta dom bara. Mina knipövningar hade gjort nytta och jag hade en fin muskulatur sa barnmorskan och livmodern var liten och fin, kunde inte vara bättre. Härligt det kändes att gå där ifrån sen. Barnpassningen hade också gått bra. Milo hade sovit mest hela tiden och Alvin hade undrat vart jag varit när jag inte hämtade honom då alla andra blev hämtade men det hade gått bra där också. Nu ska vi fortsätta att njuta av solen!

Kommentarer

Postat av: teessan

Publicerad 2011-09-29 18:21:51

var bra att det gick bra på återbesöket. :) jo du jag är lika dan om jag ska ta några tabletter men som tur är så behöver jag inte det.

Postat av: i min lilla lilla värld

Publicerad 2011-09-29 21:16:18

va skönt att höra. kniper du mycket?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela