Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Sjuklingar till söner

Publicerad 2011-09-06 10:28:44 i Allmänt

img_9184 (MMS)

Idag skulle egentligen Milo till BVC för vägning och mätning men tyvärr är storebrorsan fortfarande sjuk så det blev att vara hemma istället. Jag hade verkligen sätt fram emot att se hur mycket han växt. Förhoppningsvis får vi en tid nästa vecka istället och då får vi hoppas att Alvin hunnit bli frisk. Milo har också blivit smittad av förkylningen nu, han är helt täppt i näsan men det är inget som bröstmjölken inte hjälper mot. Bröstmjölk hjälper ta mig tusan mot allt, iallafall enligt BVC. Som tur är Milo lika go och gl'a ändå. Min lilla 6veckors är en glad och nöjd liten kille som börjar bli stor. Han är verkligen mer vaken på dagarna nu, ibland i flera timmar. På dagen ligger han och sprattlar i sitt babygym och försöker prata lite med oss. Ögonkontakt har han med oss hela tiden och man kan se hur han ler med hela ögonen när han blir glad. När han blir glad andas han fort och sprattlar med armar och ben och säger Aaa..! Han är jätte rolig att vara med om dagarna nu när han inte sover det tycker storebror med, än så länge iallafall. Och inatt sov han i 8 timmar utan att vakna och äta eller något. Snacka om att brösten var fyllda av mjölk när jag vaknade i morse, -aj! Kan bara hålla tummarna för att han fortsätter sova lika bra på nätterna trots onda bröst. Nae nu ska jag sluta skriva och  fortsätta ta hand om mina sjuklingar till söner <3

Kommentarer

Postat av: Arlene

Publicerad 2011-09-06 13:11:14

Tack! Jo mår har det bara bra med oss. Hoppas pojkarna kryar på sig!

Postat av: teessan

Publicerad 2011-09-06 14:45:11

vilken tur du har att han ändå sover hela natten .. vissa har värkligen tur, jag får väl hoppas att min andra blir så med. för olivia var inte så, hon vaknade på nättern o vill ha matt fram till hon var 4 månader torr jag. hur var alvin?

Postat av: Mire

Publicerad 2011-09-06 15:22:39

Tja! - Tänkte bara ta & tipsa dig om min tävling där

man kan vinna en klocka i valfri färg. Skulle vara kul

om du var med.



Kram

Postat av: Bodypalace

Publicerad 2011-09-06 15:45:06

Hej besök gära min blogg för att se budskapet jag vill förmedla för att motverka kroppsidealen media spyr ur sig! Har 500-1000 st läsare, men ju fler som kikar in och förstår budskapet och kanske kommenterar för att peppa killarna och tjejerna som är med desto bättre.



Lämnar du minst en kommentar efter dig så besöker jag din blogg igen, och vem vet kanske gillar jag den så mycket att jag fortsätter följa den =)



(Ursäkta reklamkommentaren men jag ser den som positiv för att sprida ett bra budskap vidare)

Mvh Bodypalace en blogg är där alla är fina och unika.

Postat av: teessan

Publicerad 2011-09-06 17:28:06

där ser man .. då har vi haft det samma med våra första små barn som nu är ärtt stora för olivia har vart lika dan.

Postat av: Cissi

Publicerad 2011-09-06 18:13:04

Vilken sötnos och vilken fin klänning du har! Hoppas killarna kryar på sig!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela