Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Njuter på landet

Publicerad 2011-09-10 13:40:58 i Allmänt

img_7048 (MMS)

Imorse åkte vi ut till landet för att njuta av det vackra vädret. Solen lyser varm men luften är kall men varm för att vara September. Just nu sitter vi på restaurangen på båthamnen och njuter av en god pizza. Ikväll blir det att eventuellt träffa ett par goa vänner och sen avsluta kvällen med lite grillat innan Richard drar till jobbet. Trevlig lördag på er!

Kommentarer

Postat av: teessan

Publicerad 2011-09-10 20:25:58

tack så mycket känns helt underbart faktist. ne jag har designen kvar till viss del. fick bara ta bort hela haeden som tillhörde den och sätta ditt denna i stället. men vart nöjdare med denna här än den andra nu när jag titat efter.

Postat av: Arlene

Publicerad 2011-09-11 02:29:53

Tyvärr hann jag inte, men nån annan dag kanske :)



Än så länge har vi ju inte pluggat så mycke, mest lära känna varandra och så. Men klassen verkar bra än då länge.

Förhoppningsvis går det bra för mig, så funderar jag på att plugga ett år till efter det - level 3. Så är jag mer specialiserad inom skönhetsvård och har mer att erbjuda till t.ex salonger, spa, hotel, etc. Men vi får se, tar en vecka i taget.

Hur har ni det?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela