Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Sjuklingar

Publicerad 2011-10-20 09:05:34 i Familjeliv

Vaknade upp i morse med två genomförkylda killar. Märkte att Alvins näsa rann lite igår när jag hämtade honom från förskolan och Milo har varit lite förkyld ett tag men nu är de helt genom täppta både två. Får verkligen hoppas de blir friska fort för Milo ska vaccineras på måndag och det går ju inte om han är förkyld för då tar ju inte vaccinet. Valde därför att ha Alvin hemma idag för att öka chanserna att bli frisk fortare. Tur man är mammaledig så man kan göra så. Maginfluensan går ju också runt nu på våra förskolor i norrpan. Vad gör man inte för att slippa bli sjuk?

Just nu ligger vi i sängen och myser framför "bumpa" som Alvin säger. Man hör knappt vad han säger då han är så täppt men just nu tjatar han om varm oboy tror jag. ;)

image description

Kommentarer

Postat av: Richard

Publicerad 2011-10-20 11:38:37

Dom är ju så himla söta! :D Ta hand om er nu.

Postat av: Angelica

Publicerad 2011-10-20 20:00:58

Jo, Ericas blogg brukar jag me läsa. Hon gick väll bara nia på Borgsmo vad jag kommer ihåg...

Nja det vet jag inte egentligen, men jag gick ju Hotell och Restaurang men det är ju så tråkiga tider, men det är det ju ioförsig i butik me, men butik tycker jag är roligt, träffa nya människor och så. Vart jobbade du innan då? Jag har till Januari, så vi får väll se vad som händer då, kan ju hoppas på det bästa :)

Krya på er! Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela