Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Mina stackars sjuka barn!

Publicerad 2011-10-29 08:14:01 i Barnen <3

Barnen har varit sjuka ett tag nu. Alvin har varit hemma från förskolan sen mitten av förra veckan och Milo har varit snorig i 3 veckor nu. Igår blev de allt värre då båda vaknar upp varma och slöa. Milo utan feber dock och Alvin i över 40 graders feber. Alvin fick Alvedon och febern gick snabbt ner men man ser på honom att han inte mår bra ändå, likaså Milo.

Inatt har Milo inte kunnat sova så bra för hosta har de fått nu också. Näsan täpper igen och det blir obehagligt, Milo blir gnällig och gillar inte alls läget. Jag hör att han har mycket slem i halsen som han får kämpa med att få bort, är rädd att han inte klara av att få bort det själv och ska sluta andas, han är ju så liten och klen. Nae detta känns inget bra. Får nog åka till en vårdcentral och hoppas få någon hjälp.

Stackars mina barn, hatar att se dom såhär!

 

Kommentarer

Postat av: tessan

Publicerad 2011-10-29 10:42:11

förstår det .. man känner isg så hjälplös när det gäller sinna bara.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela