Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Hemma från förskolan

Publicerad 2011-10-13 09:40:30 i Allmänt

Idag är Alvinbus hemma från förskolan för att busa och mysa med mig och Milo. Vi ska också gå förbi mormor där hunden har övernattat. Där ska vi skriva ner några tapas recept för att handla ingredienserna. Vi ska nämligen ha en liten tjejkväll hos min mor imorgon.

Anledningen till att Alvin är hemma idag är att de var så många barn på förskolan idag och lite personal så de undrade om Alvin ville byta dag då jag ändå går hemma. Det gick jag med på då det är mycket lugnare där på fredagar och så vill jag såklart ställa upp. Alvin ska alltså dit i morgon istället.

Nu blir det en liten powerwolk på en timma efter frukosten sen drar vi vidare till mormor.

Hej svejs!

Kommentarer

Postat av: Sara - Blivande 3 barnsmamma i dagarna

Publicerad 2011-10-13 11:23:50

Tack för din kommentar. Nej det var verkligen hemskt! Känslan man har i kroppen när man tror att sitt barn dör går inte att beskriva. Önskar att ingen förälder skulle behöva uppleva det.

Jag vet inte hur pass vanligt det är, men det är vanligast bland barn upp till ca 4 år. De behöver inte ens ha hög feber för att råka ut för det. Min W hade bara 38 grader. Det hela handlar tydligen om att febern stiger för fort.

Det har inte hänt igen som tur är, men jag går som på nålar varje gång han blir sjuk. Nu ett år efter så mår vi ju alla bra. Men har som sagt synen av detta med mig nästan varje dag. Bara att se på honom påminner mig.

Han pratar inte så mycket än så jag vet inte om han kommer ihåg någonting av det. Men jag tror faktiskt inte att han gör det. Han var ju bara strax under 2 år.



Kramar!!

Postat av: britta bloggar

Publicerad 2011-10-13 15:53:11

Mysdag!

Postat av: Jennie

Publicerad 2011-10-13 19:59:26

Mysigt med tjejkväll! Vi undrar vad ni gör på söndag? Ifall ni vill med till badhuset med oss :) Bara 1-3 timmar, dom små orkar kanske inte mycket mer.. Vi kan anpassa oss efter tid till er. Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela