Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Gårdagens föräldramöte och babblarna

Publicerad 2011-10-05 09:13:31 i Allmänt

Mötet igår på Alvins förskola gick jätte bra och var väldigt intressant. Vi började med att presentera oss och berätta om vårt barn sedan fick vi se en film de gjort med barnen. Det var en massa foton på barnen ihop med musik. Efter filmen blev vi indelade i grupper där vi diskuterade både barnens och vårt inflytande i förskolan. Det var intressant att se och höra andra föräldrars önskemål om förskolan och se vilka föräldrar som tillhörde vilka barn.

Lärarna pratade om "Babblarna" som dom precis börjat med på förskolan. Det är olika gubbar med olika roller. Just nu kommer jag inte exakt ihåg vad de hette men alla namn började på B och D som bibbi och diddi. Det var en massa tillhörande böcker, sånger och "spel" eller lekar till gubbarna som fick barnen att tänka och fundera själva och hitta svar och barnen bara älskade detta. Det finns en hemsida babblarna.se med låtarna osv om du vill kika in och ha en rolig stund med ditt barn.

Kommentarer

Postat av: emma

Publicerad 2011-10-05 09:25:47

Hon fick efter 5 dagar igång magen och göra ett lass :)



hoppas det är bra med er :)

Postat av: teessan

Publicerad 2011-10-05 18:11:24

vad rolgit att det gick bra .. vi har haft föräldrar möten 2 gånger och vi har inte kunnat någon gågn av dom vilket är tråkigt.. Jo det är lite tråkigt att dte blir uppskytet men det är ju sjuktider och man vet ju hur det är att ha baran men kan ju inte styra när dom blir sjuka.

Postat av: Sara - Blivande 3 barnsmamma

Publicerad 2011-10-05 22:43:33

Tack så mycket! Och det samma! o vilka söta killar =)

Järn käkar jag redan och dör 2 veckor sedan var värdet bra. Kanske bara är så att kroppen sackar nu och förbereder sig.

Kramar!

Postat av: i min lilla lilla värld

Publicerad 2011-10-06 13:12:44

Jag har då missat de där babblarna totalt hahaa

Postat av: Jessica & Alma

Publicerad 2011-10-06 17:24:22

om jag minns rätt är de babblarna uppfunna för att barn med downs ska "ha ett läromaterial" men dom är väldigt fina. har inte läst materialet, faktiskt glömt av det, tur du påminde mig

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela