Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Milos dop <3

Publicerad 2011-11-27 14:38:26 i Milo <3

Igår var ju som sagt dagen då Milos dop ägde rum. Familjeprästen var tyvärr sjuk så det fick bli en annan som var jätte bra hon med. Milo sköte sig fint till en början sedan blev han trött och lite grinig och somnade tillslut (lilla plutten). Vi fick spela upp "Det vackraste" på skiva som min syster skulle ha sjungit för Milo vilket funkade det med även om det hade varit finare om Elin sjungit. Mina kusiner var med och tände ljus och torkade av Milos huvud från dopvattnet och så vidare. Meningen var också att Alvin skulle ha gått med oss och hällt i dopvattnet i dopkaret men han sov som en tok genom hela ceremonin vilket han även gjorde under sin egna, tur allt finns på film.

Vi bjöd sedan på kassler och egengjord potatisallad med kladdkaka till efterrätt i kyrkstugan efter dopet. Milo fick en massa fina presenter som kläder, pengar, fotoramar, bok, tåg, pall och andra leksaker. Vi är jätte tacksamma för en fin dag så tack alla sammans!

(Ser ni hur solen lyste rakt på Milo?)





Kommentarer

Postat av: tessan

Publicerad 2011-11-27 14:58:43

vilken tur att ni är nöjda med dagen i alla fall. men tråkigt att det inte vart som planerat.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela