Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Julklappar

Publicerad 2011-11-28 09:23:21 i Festligheter

Hur ligger ni till med julklapparna? Här ligger vi faktiskt rätt bra till. Eftersom barnen inte lärt sig att läsa än kan jag skriva vad jag har kvar att köpa. Hade nämligen tänkt att köpa en dammsugare till Alvin då han har alla andra städredskap. Han tycker om att göra fint som han brukar säga. Annars är jag nog rätt så klart med hans julklappar, något nytt att ha på sig på julafton kommer jag nog också att köpa.

Till Milo hade jag inte tänkt köpa något mer, han fick ju så mycket fint i dop presenter och sedan åkte Rickard ner till stan igår och handlade en del till barnen och även här om dagen på lager 157. Något jag dock ska köpa (ingen julklapp) är en "Min första bok" och sedan ta ut foton för att klistra in och sätta i ramar på lillplutten.

Richard är jag inte heller helt klar med, en present kvar. Syrran är jag helt klar med men mamma och svärföräldrarna ska jag handla en varsin till sak till sedan minna vänner är jag klar. pjuh!


Kommentarer

Postat av: tessan

Publicerad 2011-11-28 18:37:18

oj vad du/ ni har legat i. vi är kalör med olivia för det inhandlade jag när vi var i ullared. men annars så har jag alla kvar tänkte ta en runda nu i veckan o se i fall jag hittade något.

Postat av: Lina

Publicerad 2011-11-28 19:42:25

gu vad alla är tidiga o duktiga, jag har inte börjat. bara 2 saker i milou på ullared.. usch, vet inte när jag ska få in det. måsta ta tag i o skriva upp allt här hemma först, så man vet vad man ska ha, de är skönt! =)

Postat av: Melissa - Mamma Till Vincent&Linus

Publicerad 2011-11-29 12:06:07

jag är färdig med alla julklappar =)

Postat av: Emma

Publicerad 2011-11-30 19:42:05

ooh julklappar :D vad roligt! älskar att slå in dem :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela