Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Födelsedagskalas

Publicerad 2011-11-06 18:55:32 i Festligheter

Idag hade jag födelsedagskalas här hemma. Måste ju fira att man blir 26 år ju. Vi bjöd på hembakade bullar, muffins, kokosbollar och kokostpoppar. Mina kära släktingar var så snälla och rara då jag fick en massa fina och bra saker. Det är fortfarande roligast att öppna paket när man fyller år/har kalas trots att man blir 26. Jag fick bl.a. två presentkort, ett på H&M och ett på Ginatricot, lyckta med värmeljus, kruka med blomma, väska av märket Converse och en skyddsängel i tyg. Tack snälla rara ni för i dag!

Just nu sitter vi i ett becksvart hem, har nämligen strömavbrott i hela området. Alvin blev jätte rädd och ropar att vi ska tända lampan men lugnande ner sig rätt fort när vi tände upp överallt med ljus. Nu ligger han och sover i soffan, vad mysigt det blev. Eon räknar med att vi skulle få tillbaka elen kl 20 ikväll så kvällsmat är bara att glömma. Tur vi ätit en massa gott fikabröd iallafall.

image description

 

Kommentarer

Postat av: Angelica

Publicerad 2011-11-07 09:17:54

Grattis så mycket i efterskott ;)

Hoppas du hade en mysig födelsedag med måånga paket! På Onsdag är det min tur, wiii!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela