Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Andra födelsedagskalaset

Publicerad 2011-11-07 19:45:43 i Festligheter

Idag är dagen jag föddes på för hela 26 år sedan en tidig morgon. Hur har man hunnit bli så gammal? Jag tycker ibland att det är konstigt att räknas som vuxen trots att jag har flyttat hemifrån för länge sedan, gift mig och hunnit skaffa mig två barn. Det var ju inte länge sedan man var ungdom ändå? Det är ju i för sig inte förrän nu jag måste betala som vuxen på spårvagn/buss. På arbetsförmedlingen räknades man som vuxen när man fyllde 25. Man blir ju myndig som 18 åring och byxmyndig redan vid 15. Köra bil får man göra som 16 åring men inte ta körkort förrän man är 18. När man är 18 år får man gå på krogen men man får inte handla på systemet (alkohol) förrän man är 20. Så när blir man vuxen egentligen? Jag tror inte jag var så mogen som 18 åring (och definitivt inte vid 15-16) men när man var 20 år kunde man ta mer ansvar för sig själv. Så vad säger ni? När blev ni vuxna, för visst mognar vi i olika takter?

Idag har iallafall min kära mor kommit hit för att fira mig. Vi beställde lite Thaimat och firade med mer paket. Idag fick jag en mascara, ljusstake och ett kuvert med stålar. Tack min kära familj för idag, ni är bäst!

 

 

 

 

Kommentarer

Postat av: tessan

Publicerad 2011-11-07 21:12:49

tössen fyller år nu på söndage alltså den 13.

Postat av: tessan

Publicerad 2011-11-07 21:18:36

tössen fyller år nu på söndag när det är fars dag o allt så den 13 november kom hon.

Ja du vi hoppas på att vi inte går över denna gång . men med våran otur i släkten så gör jag nog det och är uppe på förlostningen den 24 december.



ja du det är svårt att säga när m,an blev vuxen. jag ser det som så att i bland är jag nog fortfarande ett barn men att man har mer erfarenhet och ränkas som vuxen i vissa smanhang. Men man blir väl vuxen den dagen då man tar steget att flytta hemifårn och stå på egen ben för då måste man klara v det. eller som min farmor brukar säga ett barn kommer man alltid att va så länge ens föräldrar lever.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela