Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Play date!

Publicerad 2011-06-09 07:08:51 i Familjeliv

Idag kommer Lina, Christin och barnen ut till landet till oss för lite fika och bus. Richard har semester vilket är jätte skönt och mysigt att ha honom hemma. Magen min är stenhård (sammandragningar) hela tiden vilket gör det svårt för mig att springa efter Alvin exempelvis så det är skönt att Richard finns där och kan hjälpa till nu. Antar att magen tränar för fullt för förlossningen nu då det bara är 6 veckor (men hoppas på 4) kvar. Känns väldigt nära nu iaf! Richard har ju 4 semesterveckor nu så vi hinner mysa och umgås ordentligt innan det är bebistime. Bebisen "ska" ju komma i v 30 då Richard börjar jobba igen så då får han ju två veckor ledigt igen. Det känns skönt! När Alvin föddes fick Richard ta sjukpenning då Alvin inte blev utskriven från sjukhuset förren han var runt 8 dagar (han var för tidigt född). Sen tog han sina två pappa veckor och gick sedan in på 5 veckors semester! Så vi gick verkligen igenom den första tiden med nyfödd tillsammans vilket var himla skönt och tryggt. Hoppas det blir bra denna gång med bara. Nu ska det fixas lite inför play daten, ska bli kul med lite sällskap här på landet! PS. SER NI ATT ALLA MINA MMS INLÄGG KOMMIT UPP NU? DS.

Kommentarer

Postat av: i min lilla lilla värld

Publicerad 2011-06-09 09:35:30

hihihi Då funkar det alltså att blogga via mobilen..

Postat av: Jessica

Publicerad 2011-06-09 10:23:47

havet så klart ;) bor på kusten å 5 min från havet. är en riktig fisk i vattnet. jag tyckte det var skönt för jag är så varm hela dagarna. puh säger jag bara, detta blir enda sommar barnet ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela