Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Hemma och packar!

Publicerad 2011-06-03 20:55:40 i Resa

Just nu är vi hemma från landet och packar inför minisemestern imorgon. Vi lämnade kvar Alvin på landet med mormor och moster så han kunde fortsätta bada i bassängen och springa omkring naken. Imorse tog jag nämligen fram poolen så vi kunde svalka oss lite.

Inne i stan har vi nu hunnit käka hambugare och packat så nu ska jag bara försöka fundera ut vart vi ska någonstans. Det är som sagt 4 ½ timme dit ifrån norrk och vi ska tydligen åka tåg i morgonbitti/förmiddag. Det finns mycket vatten i den storstaden och ännu en ledtråd är träd. Jag fattar nada! Har iallafall tänkt lite sommarstad men vet inte vilken. Någonstans vid stockholm eller neråt västkusten kanske? Nae ärligt tarlat har jag ingen aning!

Tyvärr verkar inte bloggeriet fungera via mms längre så jag vet inte när jag kommer kunna blogga nästa gång men senast söndag iallafall. Kommer självklart skriva på fb!

Bilder från idag:



Kommentarer

Postat av: Josefine

Publicerad 2011-06-04 07:21:51

Hoppas du får en toppenhelg med din kärlek. :)

Postat av: Helena

Publicerad 2011-06-04 08:07:26

Ha en super duper trevlig minisemester nu! Kramisar från oss alla

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela