Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Älskade unge!

Publicerad 2011-06-23 18:02:00 i Familjeliv

Alvin har blivit så stor, han är verkligen ingen liten bebis längre! Dock är han fortfarande lika mysig och go bara att han är stor nog att komma fram och mysa själv om han känner för det. Ofta kommer han fram (säkert minst 5 ggr per dag) och säger sött "Hej" och tittar en i ögonen och ger en stor varm kram och oftast får man en puss med. Eftersom vi samsover här ute på landet så får man många kramar och klappar på nätterna med. Han gillar verkligen att mysa den där pojken! hellst ska han hålla om både mamma och pappa samtidigt när han ska sova, och pussas/kramas mamma och pappa ska såklart Alvin också vara med. Det går inte att ungå att älska honom. Jag känner en sådan otrolig kärlek till honom så det smärtar i bröstet. Tänk att man snart har en till att älska så mycket! Vet att det finns föräldrar som undrar hur kärleken ska räcka till ännu ett barn eller undrar om man kommer att älska dennya familjemedlemen lika mycket som det första barnet och så vidare. Detta har jag inte alls oroat mig för, för jag älskar redan det lilla livet och jag vet att jag har kärlek så det räcker åt båda mina barn!

Jag är så lyckligt lottad. Jag älskar hela min familj jätte mycket, en massa kärlek till er! <3

(foton från vårt bröllop okt 2010)


(Smekmånad nov 2010)




Kommentarer

Postat av: i min lilla lilla värld

Publicerad 2011-06-23 22:45:51

KÄRLEK!

Postat av: Josefine

Publicerad 2011-06-24 10:35:22

Jag tror inte heller att det skulle vara några problem att älska ett anda barn lika mycket som ett första. Eller tredje, fjärde femte osv. :)



Sv: Det blev ett Briobabyskydd. :) Har inte satt in det i bilen ännu men det ligger redo när det det väl är dax. :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela