Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

3 år sedan du försvann! Jag kan fortfarand...

Publicerad 2011-06-21 10:54:36 i Allmänt

img_2988 (MMS)

3 år sedan du försvann! Jag kan fortfarande inte förstå det, det gör mig fortfarande lika arg och jag tycker fortfarande att det är lika orättvist. Det känns som jag alltid kommer känna så trots att åren går. Det blir inte lättare med tiden när man förlorar någon, inte som det känns nu iallafall. Utan nu känner jag nästan ångest för att tiden går så fort, att man missat så mycket med dig, alla högtider och all skratt. Att du nu skulle ha blivit morfar igen men istället hann du inte bli det i livet alls. Att förlora någon man älskar så högt som stod en så nära går inte att förklara utan det känns så hårt i hjärtat att man nästan måste börja gråta så fort man tänker på det. Just att den jävligaste cancern skulle ta ditt liv på din 44 års födelsedag är bara så sjukt hemskt. Idag skulle du alltså fyllt 47 år och jag önskar att istället för att lägga blommor på din grav få ge dig dom i handen med en stor härlig kram. Grattis pappa på födelsedagen, saknar och älskar dig massor! <3

Kommentarer

Postat av: Jennie

Publicerad 2011-06-21 11:08:35

KRAM till dig från mig!

Tillomed så jag får klump i halsen av att läsa din sorg.



Din pappa ser nog på dig o din fina familj ifrån himlen, så tänker jag iaf om dom som jag har där uppe..

Postat av: Josefine

Publicerad 2011-06-21 11:55:02

Först och främst en stor kram till dig. Det är så svårt att förlora älskade nära och kära. Och så orättvist många gånger. =( Måste vara extra svårt när det är ens förälder.



Ja det är inte länge kvar nu. Jag tror det är ganska vanligt med mardrömmar och andra drömmar så här nära förlossningen. Får man ingen djupsömn så kommer kan dessutom ihåg drömmarna lättare och då kan det ju bli jobbigare med. =/ Men snart så är den här delen av livet avklarad. Kan knappt förstå att det här händer. =)

Postat av: Marie ✿ BF 26 juli

Publicerad 2011-06-22 07:55:15

Hemskt att förlora någon nära! :(



sv: När jag var där i v.34 låg hon med huvudet neråt och det var lite ruckbart, så när det bökades runt så extremt mycket för någon dag sedan trodde jag att hon fixerade sig, men icke! Då la hon sig på tvären istället :p Ska maila BM snart för jag tror hon har räknat fel på veckor, igår sa hon att jag hade gått 34 hela veckor och var i v.35, men inte förrän jag kom hem tänkte jag att det var fel. Så om hon nu har räknat fel borde jag få en tid snabbare för att kolla så hon vänt på sig :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela