Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Blåbärspojken!

Publicerad 2011-07-15 16:42:00 i Alvin <3

Alvin han älskar verkligen bär. Han är svår med maten det vet vi ju men görnsaker, bär och frukt (godis med såklart) har alltid gått ner lätt. På tomten här vid stugan har vi som sagt massor utav bär, bär av alla möjliga slag. Vi har jordgubbar, smultron, hallon, blåbär, svarta vinbär, röda vinbär och björnbär. Alvin älskar bär så mycket att han mesta delen av dagen bor i våra rabatter och vräker i sig bär. Hans favoriter är helt klart smultron, hallon, jordgubbar och blåbär. Vi kan inte gå förbi sådana buskar i skogen utan att Alvin stannar för att äta vilket blir lite jobbigt när hundarna vill fortsätta gå sin promenad medan Alvin vill stanna var 5de sekund för att äta. Som tur är vill hundarna med det någon gång ibland men promenaderna tar ju ca dubbel så lång tid nu mot förr.

Här har vi iallafall Alvin, vad äter han då tror ni? Syns det på bilden? Det är blåbär, hallon och jordgubbar från tomten tillsamans med vaniljglass.

Kommentarer

Postat av: i min lilla lilla värld

Publicerad 2011-07-16 21:38:01

hahhaa Det SYNS!



Tack för att du lugnade mmig ang sf-måttet. Ska dit på torsdag och ska be om ul för att lugna ner mig lite

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela