Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Snö och babymassage

Publicerad 2011-12-06 11:22:41 i Allmänt

Imorse blev Alvin glad när vi skulle gå till förskolan. Det var nämligen snö överallt, hela backen var täckt. Tror ni Alvin ville in och leka på förskolan då eller? Nae inte precis men det gick rätt bra att lämna ändå. Milo och jag fortsatte sen vidare till familjecentralen för lite babymassage och fika. Det var fortfarande många sjuka så vi var bara tre mammor och barn denna gång så lunchen blev inställd så vi får se vad vi hittar på för kul idag. Dagen ska iallafall spenderas med moster.

Kommentarer

Postat av: tessan

Publicerad 2011-12-06 12:10:43

jag vet att jag rä höggravid. och vi har en tvätmasikn hemm men den har gått sönder och vart det sen snart 1 år tillbaka och den kommer liksom aldrig här i fårn. så då finns det inte plats för en ny.. har tjatat o tjatat o har nu get upp..



Men tanken är att vi ska köpa oss en ny och ha här hemma. vad mycket snö ni hade utanför hos er här är det bara lite gran man kan ju se gräss överalt.

Postat av: tessan

Publicerad 2011-12-06 13:07:10

jo jag kan tänka mig att jag inte är ansam om att höra att man är en dum mamma men det rä ju inget roligt..

Postat av: Jennie, mamma till malva

Publicerad 2011-12-06 15:25:14

Åh vad kul med snö, förstår att han ej ville in och leka :)

Önskar vi också kunde få snö :))

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela