Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Julöppet

Publicerad 2011-12-08 15:47:37 i Me, My self and I

Ikväll är det stan med tjejerna som gäller. Norrköping city är nämligen öppet till nio ikväll så vi räknar med att få mycket gjort tillsammans med hälften av Norrköpings befolkning ;)

Det blir väl att köpa några julklappar och sedan ta en fika, ska bli trevligt att komma ut lite för denna dag har varit rätt jobbig med två snoriga barn och en trött mamma.

Tjingeling!

 

Kommentarer

Postat av: Angelica

Publicerad 2011-12-09 00:12:07

Well, now i can tell you :-)

Vi ska flytta till Malta...

Så vi va nere och kollade på lägenheter, skola o kontor till Henka.

En väldig omställning men det ska bli å himla kul.

Vi pratade om det för en tid sedan när Henka fick det är jobberbjudandet men då hade jag ett jobb och arbetsrater jag trivdes med men nu när jag gick på mammalediget och fic då veta att jag troligen inte va välkommen tillbaka så gick jag med på att flytta. Så nu är jag bara taggad och possetivt inställd till det. Sa bli kul och spännande. Sverige finns ju kvar ifall man känner att det inte är något för oss. Så där har du det ;-)



Hoppas ni har det bra.

Kram från mig!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela