Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Imorse hade Milo sin första tid på BVC. De...

Publicerad 2011-08-01 14:22:12 i Allmänt

img_1447 (MMS)

Imorse hade Milo sin första tid på BVC. Det var dags för mätning och vägning. Nu vägde Milo ungefär lika mycket som när han föddes och hade växt över 4 cm på en vecka. Tror nog inte de mätte rätt när han föddes men nu var han iallafall 52,1 cm lång och vägde 3190 g. Efter besöket på BVC åkte vi direkt ut till landet. Det är nämligen en sån där varm dag igen så att komma ut till vattnet gjorde verkligen att man kunde andas igen. Nu ligger Milo naken på en handduk på gräsmattan och Alvin springer omkring naken med vattenslangen. Det är härligt med sommar och "semester"! Strax blir det att ta strandpromenaden med en mjukglass med.

Kommentarer

Postat av: tessan

Publicerad 2011-08-02 10:38:22

vad bra att du fortsättar att gå upp.. ja du vad vi sak göra på semjestern mer en västervik vet vi inte. Vi har pratat om komården för o åka linbanan man vi vet inte. Men i västervik så har vi en del vi tänkt att hinna med så vi hoppas på bra väder. så snart är hans semester slut alltås men det kan ju vara rolgit för hen att komma tillbka till alla kompisar igen med.

Postat av: Josefine

Publicerad 2011-08-02 22:02:06

Härligt att kunna vara ute med lillkillen.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela