Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Igår hade vi grillfest här ute på landet b...

Publicerad 2011-08-07 12:17:14 i Allmänt

img_7759 (MMS)

Igår hade vi grillfest här ute på landet bland myggen. Vi grillade kyckling med cola marinad, blev riktigt gott faktiskt. Det var moster med familj som kom hit. Mamma hade ordnat med mat och snacks så tack så jätte mycket för en trevlig kväll! Vädret höll sig fint hela kvällen och kvällssolen lös vackert på oss, ändå blev det lite kyligt till kvällen. Jag fick ta på Milo Alvins mysigaste tröja ever. En blå björntröja från Sis & Bro. Jag älskade den så mycket att jag köpte två stycken i olika storlekar. Så så här fint myste Milo i mitt knä igår kväll. Idag blir det söndagsmys i stugan medan pappa Richard jobbar. Vi får våran helg tisdag-torsdag istället. ;)

Kommentarer

Postat av: i min lilla lilla värld

Publicerad 2011-08-07 12:57:38

hihhi Söta kaninen

Postat av: Josefine

Publicerad 2011-08-07 17:14:13

Colamarinad lät spännande!

Postat av: Josefine

Publicerad 2011-08-07 22:00:52

Såg att jag missat svara på din fråga om Frejas mage. Jag tror att det var en kombination av magknip och att hon var väldigt trött. Hade inte ätit något som hon borde reagerat på heller så det var nog en kombo helt enkelt av lite luft i magen och trötthet. Hon är annars rätt nöjd så man får väll vara glad för det. :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela