Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Våran lördag

Publicerad 2011-08-27 13:50:34 i Allmänt

img_9043 (MMS)

Denna ljuvliga dag började vi med en skogspromenad, vi tog även med oss picknickkorgen med lite grillkorv och dricka. I skogen hittade vi en liten lägereld där vi grillade våra korv. Vi tog även med lite leksaker så som en boll och såpbubblor så vi kunde vara där ett tag men det var så fasligt mycket mygg så vi gick strax hem igen för att ta fram poolen. Så innan pappa Richard åkte till jobbet fick han fixa poolen så vi kan svalka av oss och plaska lite i värmen. Sedan ska vi "baka" pizza för att sedan gå ut och leka i den halvnya parken här i samhället om Milo är nöjd med att ligga i vagnen, annars får det bli en kortis. Sedan ska vi mysa framför tvn. Eftersom Alvin sätter på samma film hela tiden ("Ice age") så köpte vi tre nya åt honom igår men gissa vilken film han väljer att se nu då? -jo "Ice age" som vanligt! Det är likadant med hans böcker, ska alltid läsa "Djungelboken" och leksaker med då vi alltid ska leka med hans bilar. Det är favoriterna som gäller och inget annat.  Lördagsgodis i form av colaremmar är också hemhandlat till våran myskväll och en kall Cocacola. Detta är min och barnens lördageftermiddag/kväll. Trevlig helg på er!

Kommentarer

Postat av: teessan

Publicerad 2011-08-27 14:23:04

låtter toppen. vi har samma bekymer här med olivia o film hon sak bra se tummelissa men nu efter vi var o hälsade på pippi så är det den som går..

Postat av: Helenas Hem -mamma till 5 i dec

Publicerad 2011-08-27 14:34:02

Åh vilka massa mys! Hoppas fortsättningen blir lika bra.

KRAM

Postat av: teessan

Publicerad 2011-08-27 15:42:17

ja en bra fåga vart i fårn jag fick dena ideé fick den någon gång efter jag fick olivia. tycker om att skappa. men det gäller att man är på humör för det.

Postat av: Josefine

Publicerad 2011-08-28 11:32:31

Så mysigt med piknik och grillning i skogen! Tråkigt med myggen bara.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela