Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Här planteras det. Nu när våren är här och...

Publicerad 2011-04-05 16:27:12 i Allmänt

img_8048 (MMS)

Här planteras det. Nu när våren är här och frosten försvunnit kan vi äntligen sätta ner lite frön i trädgården. Jag och Richard spenderade eftermiddagen med att plantera medan Alvin "klippte gräset". Vi satte ner lite gräslök, piplök och paprika, chili som vi planterat inomhus först. Dragon och squash  har vi också planterat men först inomhus som ska sättas ut nästa månad. Vi ska såklart plantera lite till så som sallad och morötter men det nästa månad. Sen blir det att åka ut till landet och fortsätta där. Så kul att se resultat sen! Nu får det gärna bli mycket sol och lite regn så det växer och blir stort. Lägger såklart ut bilder på resultat i sommar. :)

Kommentarer

Postat av: tessan

Publicerad 2011-04-06 07:11:37

något man saknar nu när våren och sommaren är på väg är ju att ha någon trädgård att ta hand om och kunna plantera lite.. våran balkång sak dom renovera med så vi måste rensa bort allt vi har på den. Så vi lär inte kunna njuta av den häller. Jo då nu är vi friksa o krya och jag hoppas att det håller i sig. nu för snart går vi ut på praktik i skolan så då kan jag inte va hemma . hur är det med er?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela