Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Denna dag har vi spenderat på badhuset med...

Publicerad 2010-10-20 20:01:56 i Alvin <3

img_9661 (MMS)

Denna dag har vi spenderat på badhuset med vår lilla huligan. R var ledig idag så då passade vi på att ha en familjedag på badet. Vi badade i äventyrsbadet i 4 hela timmar och favoriten var nog att åka vattenrutchkana. Alvin slängde sig i vattnet och fick några kallsupar men han fortsatte på samma sätt ändå. Efter dessa timmar på badet var Alvin helt slut (vi med) och sov flera timmar i vagnen. :)

Kommentarer

Postat av: Lina

Publicerad 2010-10-21 09:35:30

O vad mysigt de låter. följer gärna med någon gång i höst!

Postat av: tessan

Publicerad 2010-10-21 10:39:24

Ne nu när jag har jbbat lite så har vi itne tid att gå ditt o så går hon på dagis på onsdagar så dte var bara så att jag ahde andra sker jag ksuell gör i kolcket o då gjorde jag som så att hion fick va ledig fårn förskolan. men det blir nog någon mer gågn fram över beroende på hur allt löser sig här hemma.



då resonerar licka dant som mig du. vi har med gjort så med olivia. angående vinterkläder.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela