Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Alvins tredje och sista kalas

Publicerad 2010-05-31 09:59:54 i Alvin <3

Igår hade vi Alvins sista kalas här hemma för i år.  Allt som allt blev det tre stora kalas med en massa presenter för  vår Alvin balvin. Än har inte alla hunnit att fira honom så det kommer att dyka upp lite mer folk vartefter. =) Igår var alltså Richards sida av släkten och min mammas sida av släkten här och firade Alvn. Han fick mycket kläder och några fina leksaker. Jätte kul! Även min barndomsvän Sofie och hennes kille var här och firade Alvin. Det är så kul att ses när vi väl gör det.


Kommentarer

Postat av: tessan

Publicerad 2010-05-31 14:16:42

hej på er jo det är bara bra med oss här i det finna vädret. vi trivs o är mycket ute o leker i det finna vädret som är. men får ju ta vara på det. mycket tårtätande för eran prins där hemma när han får fira sin ett års dag så många gånger. hur rä det emd er då ?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela