Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Tapeter

Publicerad 2010-03-11 10:02:42 i Allmänt

Jag och Richard lånade hem tapetkataloger här om dagen och bläddrade i. Är inte riktigt säker på vad vi är ute efter eller änns vad som är inne just nu. Det känns ju som att fondväggen inte är det nyaste direkt. Vad är det som gäller nu egentligen? Jag tycker den lantliga looken är jätte fin och skulle kunna tänka mig nått i den stilen men jag vet inte om det riktigt passar in i huset.





Kommentarer

Postat av: unique

Publicerad 2010-03-11 11:56:10

Den blommiga var ju helt underbar



Jag började med morgonpromenader på 1 h för 3 veckor sedan. Nu har jag även börjat på gym. Ska köra pass 3-4 gånger i veckan. Och självklart måste jag börja äta nyttigare.

Postat av: Helenas Hem -Om livet på landet

Publicerad 2010-03-11 15:58:50

Hejhej!

Jag tycker att man får köra på med vad man vill. Vill du ha fondvägg så kör på det! :) Men det är klart det finns ju vissa som tycker att det är helt ute.

Ska man lyssna på trender så är det färger och mönster som gäller.

Men när JAG väljer så lyssnar jag bara på mej själv... (ja och lite med sambo också då) :)



Vill du ha det lite åt det lantliga hållet så är det ju säkert helträtt för er.

SÅÅÅÅ kul med tapeter, lycka till! :)

KRAM

Postat av: Lina

Publicerad 2010-03-11 18:35:56

Det är ju såå svårt att välja tapeter, men tillslut brukar det ju bli bra ändå. Allt som är nytt känns fräscht och fint. Jag röstar på den lantliga stilen! =)

Postat av: Carro

Publicerad 2010-03-16 12:26:03

Den lantliga stilen tkr jag e så hiimla fint, fransk lantlig e min favvo:) fondvägg ska ju vara ute men som sagt man ska ha det man vill:) en fondvägg kan ju göras på så många fler sätt en bara bakom soffan då blir de lite nyare :) det moderna nu e ju massa mönster o gärna då på alla vägar i samma rum o de kan ju kännas väldigt rörigt för många så som sagt igen en fond e aldrig fel:):)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela