Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

God jul och Gott nytt år

Publicerad 2010-01-01 20:07:20 i Allmänt

Både jul och nyår har vi firat hos min käre mor. Julen firade vi ihop med Richards familj vilket var jätte roligt. Vi körde "julklapps leken" som gick ut på att alla skulle ta en lapp, på lappen stod ett av vårat namn som vi sedan skulle handla en julklapp till för 100 kr. På min lapp stod det Tobbe, till honom köpte jag en digital fotoram. Själv fick jag ett halsband av ett hjärta med ett A i (för Alvin) av Richard som fick mitt namn på hans lapp. Det blev verkligen lyckat och jag hoppas på att vi gör om detta någon gång. Annars åt vi god mat och hade det allmänt trevligt med Richard som tomte. Alvin fick ju som väntat mest julklappar av oss alla. Han fick en gåvagn, skallra, leksaksgiraff som spelade olika melodier, klossbox (2st), pyjamas, jeans, skjorta, mjukisdress, fingerfärg, ritblock, strumpor, plast talrikssett med tummen + underlägg, body med dunderklumpen på, badleksaker + bamsebok, pengar på en fond. Själv fick jag ett xbox + spel, smycken, strumpor, tvålsett, väggljusstake, handuk, väska, våffeljärn.

Nyår firade vi tillsammans med mammas sida av släkten. Det blev såklart trerätters middag och god champange. Tålvslaget firade vi ute i minusgraderna med champange och cigarr medans vi tittade på fyverkerierna.








Kommentarer

Postat av: eva jansson

Publicerad 2010-01-02 15:00:37

ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA!



ÖNSKAR

EVA SIGGE O FRISCO

Postat av: eva jansson

Publicerad 2010-01-02 15:02:21

GOTT NYTT ÅR!



EVA SIGGE O FRISCO

Postat av: Lina

Publicerad 2010-01-03 10:54:13

Mys pys.

Postat av: tessan

Publicerad 2010-01-03 21:12:26

god fortsäting på er och hoppas ni får ett bra år framför er.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela