Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Trevlig alla hjärtans dag!

Publicerad 2010-02-14 11:29:30 i Allmänt

Idag är det alla hjärtans dag och alla mina nära och kära har fått någon kärleksfull present ifrån mig. Min mor fick ett halsband, syrran fick ett par örhängen, Casey fick ett hundben, Richard fick ett tv-spel och Alvin ett par mjukistofflor. =) Själv fick jag ett läppstift ifrån min kära Richard. =) På alla hjärtans dag passade vi på att göra lyxfrukost, det blev våfflor formade som hjärtan. Det passade bra idag tyckte vi och gott var det med. =) Eftermiddagen ska vi spendera hos Richards släktingar där de skulle bjuda på mat. De har en jätte söt hundvalp vi hoppas få mysa lite med. Lägger in bilder på eftermiddagen vartefter. =)


Kommentarer

Postat av: annah ♥

Publicerad 2010-02-14 11:35:39

detsamma :D

Postat av: tessan

Publicerad 2010-02-14 12:17:08

jo jag är också självkärd men det gäller utbakad och in bakad flätta. och som sakt va det är ju bara o trälla o trälla. som gäller. jo då allt är bra här. hoppas det r det med er med nu på alla hjärtans dag o allt.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela