Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Jag älskar att vara mamma

Publicerad 2009-09-05 12:46:36 i Alvin <3

Det är så roligt att ha barn. Det finns inget bättre i hela världen. Inget större i hela universum.

Att ha barn, en person med sitt egna kött och blod som älskar en mer än allt annat. En person som litar på en till fullo för man vet inget annat. Det är ett förtroende man inte får förstöra, för ett barn är skört. Man måste vårda och älska det till hundra procent för barnet behöver dig och älskar dig lika mycket.

Livet blir så mycket roligare med barn. Mitt hjärta liksom smälter när mitt barn tittar mig djupt in i ögonen och ler. Jag känner en kärlek som är starkare än allt annat. Det finns liksom inget större! När jag går och lägger mig för natten vill jag inget annat än att vakna igen. Vakna till mitt barns gråt eller gnällande, skratt eller joller. Få vakna och ha ännu en dag tillsammans med den jag älskar mest. Ännu en dag att kunna lära känna mitt barn mer. Få se honom upptäcka sig själv och andra saker. Se honom växa till en starkare och mer säker person. Nej, det finns verkligen inget bättre än att få vara en mor.

Jag älskar dig mitt barn, du är mitt allt. Jag kommer göra allt i min makt för att du ska känna dig älskad och behövd. För jag behöver dig. Utan dig kommer jag aldrig kunna känna mig lycklig igen. Jag lovar att jag ska göra mitt allra yttersta för att vara den bästa mor jag kan för dig. Jag älskar dig Alvin, du är mitt allt, min son.


Alvin tre veckor gammal =)

Kommentarer

Postat av: tessan

Publicerad 2009-09-06 09:33:56

vad söta ni är. Jo vist är det en underbar kännsla något som man inte riktigt kan beskriva med ord. och något man aldrig riktigt hade trot att man skuell få upp leva.

Postat av: Lina

Publicerad 2009-09-06 11:53:44

Oh, vad fint! Ryser o tåras! =) Detta är du värd!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela