Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Dagens BVC besök

Publicerad 2009-09-24 12:09:24 i Alvin <3

Imorse var jag med Alvin på BVC för vägning och mätning igen. Alvin följer  sin kurva jätte fint och BVC tanten var jätte nöjd. Alvin är nu 59 cm och väger 6200 g. Ja tung känner jag att han är. Det syns inte på han men han är jätte tung.

Igår gick jag med honom i sele på stan i nästan tre timmar. Snacka om att jag har ont i ryggen och axlarna idag. Ska nog inte göra om det igen. Jag handlade iallafall jätte fina kläder till Alvin på H&M. Gammelbyxor med hängslen och en fintröja till med raggsockar. Så sött!

På kvällen kom sen mina tjejor, då vi lagade tacos. Blev himla gott. Det är alltid lika roligt att träffas men igår var det extra roligt. Vi borde träffas oftare tjejer. Synd att tiden inte räcker till. Jag är ju mamma ledig men de flesta är ju inte hemma om dagarna utan de måste ju jobba. =(

Här är Alvin fin i sina Polarn och Pyret kläder. :D


Kommentarer

Postat av: tessan

Publicerad 2009-09-24 18:19:57

vad roligt att han följer sin kurva bra men blir alltid licka stolt och sträker på dig då. han är så söt så. Vad roligt med tjejkväll. Förstår vad du menar är inte roligt alltid att vara hemma o vara mammaledig när inte många andra är det eller som sakt var inga vänner är ledig på dagarna.

Postat av: Lina

Publicerad 2009-09-24 20:12:35

TACK så jätte mycket för igår! Hörs snart!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela