Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Bröllopsfotografen

Publicerad 2009-10-29 12:00:23 i Tips

Igår gick vi på bio och såg filmen "bröllopsfotografen". Den var inte bara rolig utan den hade också ett budskap. Så igår var farmor och farfar barnvakt under bion för första gången vilket gick jätte bra.

Filmen var hela 2 timmar lång och jag längtade jätte mycket efter Alvin men viste att han var i goda händer. Jag kände helatiden som jag glömt nått när jag är utan Alvin. Det är liksom något som fattas. Men det är väl så nu i början. Har ju inte varit utan honom mkt. Under dessa 5 månaderna har vi nästan blivit sammanväxta. =)

Lite kort om filmen då: "Bröllopfotografen" är en komedi av Ulf Malmros. Ni som sätt filmen "smala sussie" kommer att känna igen er. Robin smala sussies "Pölsa" försöker sig på en ny karrier som fotograf. Han bor med sina föräldrar i värmland där det inte finns några jobb. Han beger sig därför ut till storstaden Stockholm. Robin försöker jobba sig upp bland högklassen med sitt långa svarta hår och gothstill och blir tvungen att ändra på sig för att bättre smällta in.  Det är bara det att nu är han ju inte "Robin" längre utan ett riktigt svin med dyra kläder. Allt detta för att få vara överklass.

Gå och se den, den är riktigt kul!

Kommentarer

Postat av: Lina

Publicerad 2009-10-29 18:03:35

Vad roligt med fotografering och att det verkade gå bra! Vad mysigt med lite barnvakt, nyttigt för både er och Alvin tror jag. =) Ses på lördag!

Postat av: Lina

Publicerad 2009-11-04 19:32:29

Hej igen! Vad tror du om att ses på tisdag nästa vecka? Då kan vi =)

Postat av: CarroKusin:)

Publicerad 2009-11-06 23:48:34

Hallå:) Va stoor Alvin har blivit:) Sötnos, tiden går fort! Bröllopsfotografen vill jag oxå se:) men inte Peter, trååkmåns;) De e 11 min kvar tills du fyller år, men när jag ändå e här vill jag önska dej ett stoooort Grattis o hoppas du får en superbra dag:) Vi får ses snart.. Peter hälsar oxå! Pussa Alvin från mej! Krams<3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela