Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

1 månad kvar till julafton

Publicerad 2009-11-24 14:13:43 i Allmänt

Idag är det den 24 nov alltså är det exakt en månad kvar till julafton. Herre gud så fort tiden går. Var det inte nyss sommar? Förra julafton firade inte min familj. Vi var 2 veckor i cypen vilket kändes jätte bra. Min pappa dog förra sommarn så det var första julen utan honom. Alla högtider känns väldigt jobbiga då man påminns av att han inte längre finns med oss. Men i år är allt annorlunda eftersom Alvin finns. Denna jul är Alvins första och det känns jätte kul. Vi ska fira julafton hos mamma med Alvins Farföräldrar och farbror vilket känns extra kul.

Idag har jag hunnit med att börja med julbaket. Det blev en start med bakning av julkola. Dessvärre tror jag dock inte det kommer finnas något kvar till jul. I veckan ska jag också försöka hinna med bakning av lussekatter då det är första advent på söndag. Igår hann jag med att byta gardiner i alla fönster och så tog jag fram alla adventsljustakar så jag är redo för 1:a advent.

Alvins förkylning har tyvärr blivit värre. Ögoninflamation har han nu i båda ögon med en hosta som har blivit mycket värre och en jätte täppt näsa. Har han inte blivit bättre snart blir det att uppsöka vårdcentralen på fredag. Hoppas han blir frisk snart, tycker så synd om honom. Men han har ju inget bra emunförsvar än och lär ju få massa sjukdommar under det första året.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela