Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Ultraljud nr 2

Publicerad 2009-01-25 12:54:27 i Graviditet nr 1

I fredags gjorde vi UL nr 2. Vi fick se och mäta den lilla i magen. H*n var 18 cm lång och vägde 180 g. Lårbenet var 62 mm långt, huvudet och bröstkorgen var 41 mm långt. En lång bebis i magen alltså! =)

Så skönt att veta att h*n växer och så som den ska. Att hjärtat  med 4 kamare är som det ska på rätt sida osv. Hjätat slog 160 slag per minut vilket också var normalt. Hjärnan var också som det skulle, vi såg storhjärnan, hjärnstammen och lillhjärnan. Fick också se att vätskan som ska skydda hjärnan också börjat tillverkats.

Lillan som jag börjat kalla min lilla bebis i magen låg med huvudet neråt. Så bilderna blev inte så bra, och h*n ville inte heller flytta på sig hur mycket vi än försökte. Så Richard tyckte denna bild blev bäst och valde därför den. Medans jag inte tyckte om någon bild alls då den förra blev så bra. Tror det är den orange färgen som gör att man inte ser så bra dock.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela